Functie
Voor een versmarkt hartje Roeselare zoeken wij een ervaren, enthousiaste fleximedewerker : slager
Wat zijn jouw taken?
- Je versnijdt vlees voor de verkoop (vers vlees of vleesbereidingen).
- Je zorgt voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de winkel.
- Je maakt de bestellingen klaar, adviseert en bedient de klanten.
Jouw profiel
- Een slager die zijn vak kent.
- Je staat in voor het versnijden en verwerken van vers vlees.
- Je maakt gehaktbereidingen, panklare producten,…
- Een teamplayer die liefst in groep werkt.
- JE KAN 3 VOORMIDDAGEN KOMEN WERKEN IN DE WEEK
-
Karkassen of stukken vlees ontvangen en controleren
-
Karkassen en stukken vlees verwerken (uitsnijden, uitbenen, afwerken,…)
-
Stukken vlees klein snijden, klieven of hakken
Braadvlees, blinde vinken, braadworsten, worsten, ... maken
-
Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren
-
Dieren (gevogelte, konijnen, wild, ...) leegmaken en schoonmaken
-
Het werkblad, het gereedschap en de ruimtes schoonmaken en hygiënisch houden
-
De bestelling van de klant opnemen
De klant informeren over de herkomst van het vlees en de bereidingswijze, ...
-
Stukken vlees verdelen volgens hun classificatie (categorie, bevleesdheid en vetheid) en hun aard (om te stoven, om te grillen, ...)
-
De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen
Bestellingen plaatsen
Aanbod
- Vast rooster
- Leuke sfeer in een jonge en groeiende onderneming
- Een aantrekkelijk salaris
Solliciteren
Forum Food Roeselare
051 26 36 26
roeselare@forumfood.be